fbpx

Personvern & Datasikkerhet

/Personvern & Datasikkerhet
Personvern & Datasikkerhet2018-10-12T10:14:50+00:00

Behandling av personopplysninger i Nordic Bespoke

Når du bruker nettsiden vår utfører kjøp i nettbutikken, registrerer deg som Prioritert kunde og er i kontakt med oss om tilbud og kjøp vil Nordic Bespoke AS behandle personopplysningene om deg. Vi henter også inn informasjon om din bruk av våre nettsider gjennom informasjonskapsler (Cookies). Nordic Bespoke arbeider kontinuerlig for å ivareta ditt personvern når du benytter våre tjenester og behandler alle dine personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR)

Daglig leder er ansvarlig for de personopplysningene vi behandler. Kontakt informasjon: Blåtoppveien 4, 1481 Hagan

marte@nordicbespoke.com

Telefon: 0047 992 43 909

Organisasjonsnummer:  920503365

Hva slags informasjon samler vi inn og hvorfor gjør vi dette?

  • Kundeprofil

Når du registrerer deg i Prioritert kunde må du oppgi følgende informasjon som lagres hos oss som, navn, e-postadresse, adresse, mobilnummer og noen ganger fødselsdato. Vi trenger disse opplysningene for at du kan opprette brukerkonto slik at du kan logge inn på våre sider. Du må også opprette et passord.

  • Handel i nettbutikk

Når du handler i nettbutikk til Nordic Bespoke lagrer vi informasjon om navn, adresse, telefonnummer, e-post. Når du er innlogget og handler i Nordic Bespokes’ nettbutikk vil vi for en periode spare på ordredetaljer og ordrehistorikken på din brukerkonto

Personopplysningene vil bli oppbevart så lenge det er nødvendig. Dette innebærer at personopplysningene til markedsføring slettes dersom du melder deg av nyhetsbrevet eller trekker ditt samtykke.

Om du har spørsmål om, ønsker innsyn i, eller slette personopplysningene som er lagret på deg er det bare å ta kontakt med oss på sales@nordicbespoke.com. Du kan når som helst kontakte oss å få den informasjon som står på deg som kunde og dersom du ønsker at vi sletter kundeinformasjonen, gjør vi det.

Informasjonskapsler (Cookies)

Bruker vi informasjonskapsler?

Ja det gjør vi. En informasjonskapsel er et stykke tekst som er lagret på datamaskinen din av nettleseren din. Vi bruker informasjonskapsler for å overvåke hvordan folk bruker nettstedet vårt. Dette hjelper oss å forstå hvordan våre kunder og potensielle kunder bruker våre nettsteder, slik at vi kan utvikle og forbedre deres design, layout og mer relevant innhold.

Vi bruker et antall forskjellige cookies på nettstedet vårt. Hvis du ikke vet hva informasjonskapsler er, eller hvordan du kontrollerer eller sletter dem, anbefaler vi at du besøker http://www.aboutcookies.org for detaljert veiledning.

Listen nedenfor beskriver informasjonskapslene vi bruker på dette nettstedet og hva vi bruker dem til. For tiden driver vi en politikk med underforstått samtykke, noe som betyr at ved å bruke nettstedet vårt, er du enig i at vi kan plassere disse typer informasjonskapsler på enheten din.

Vi bruker informasjonen som samles inn til å analysere trender slik at vi kan gjøre vår hjemmeside bedre for deg å besøke. Informasjonen kommer kun til å bli benyttet internt hos Nordic Bespoke og kommer ikke til å bli videreført til tredjeparter eller andre personer utenfor Nordic Bespoke. Vi lagrer aldri informasjon som kan identifisere deg personlig. Hvis det ikke er ønskelig at vi måler besøk og trender, bla gjennom nettstedet ved hjelp av nettleserens anonyme bruksinnstilling (kalt “Incognito” i Chrome, “Private” for Internet Explorer, “Private Browsing” i Firefox og Safari etc.)

First Party Cookies

Disse er informasjonskapsler som er angitt av dette nettstedet direkte.

  • Logg inn: En innloggings cookie brukes til å bevare dine personligeinnloggingsinnstillinger som angitt på påloggingsskjermen.
  • Google Analytics: Vi bruker Google Analytics til å samle inn informasjon om brukeradferd på nettstedet vårt. Google Analytics lagrer informasjon om hvilke sider du besøker, hvor lenge du er på nettstedet, hvordan du kom hit og hva du klikker på. Disse Analytics-dataene samles via en JavaScript-kode i sidene på nettstedet vårt, og er ikke knyttet til personlig identifiserbar informasjon. Vi samler derfor ikke inn eller lagrer dine personlige opplysninger (for eksempel navn eller adresse), slik at denne informasjonen ikke kan brukes til å identifisere hvem du er.

Du kan finne ut mer om Googles posisjon på personvern med hensyn til analysetjenesten.

  • Bannerannonsering: Disse informasjonskapslene gir oss mulighet til å vite om du har sett en annonse og hvor lenge den er siden du har sett den.
  • PPC: Disse informasjonskapslene bruker Flashtalking og Google Analytics for å spore våre PPC-kampanjer ved å slippe informasjonskapsler på brukerens nettlesere.

Mer informasjon om Flashtalking og Google Analytics finner du her:

http://www.google.com/policies/technologies/ads/

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/gajs/cookie-usage

http://www.flashtalking.com/privacy/policy.pdf

Tredje parts Cookies

Disse er informasjonskapsler angitt på maskinen din av eksterne nettsteder hvis tjenester brukes på dette nettstedet. Cookies av denne typen er delingsknappene over nettstedet, slik at besøkende kan dele innhold på sosiale nettverk.

Cookies er for øyeblikket angitt av:

  • Legg til dette
  • Facebook
  • YouTube

For å implementere disse knappene, og koble dem til de relevante sosiale nettverk og eksterne nettsteder, finnes det skript fra domener utenfor nettstedet vårt. Du bør være oppmerksom på at disse nettstedene sannsynligvis vil samle inn informasjon om hva du gjør over hele Internett, inkludert på denne nettsiden.

Du bør sjekke de respektive retningslinjene for hver av disse nettstedene for å se hvordan de akkurat bruker informasjonen din og for å finne ut hvordan du velger bort eller sletter slik informasjon.

E-post

Noen e-poster vi sender, sporer vi på individuelt nivå om brukeren har åpnet og klikket på e-posten. Vi bruker ikke denne informasjonen på et personlig nivå, heller, vi bruker det til å forstå åpne og klikke priser på e-postene våre for å prøve å forbedre dem. Hvis du vil være sikker på at ingen av e-postaktivitetene dine blir sporet, bør du melde deg av våre e-postmeldinger som du kan gjøre via abonnementslisten nederst på hver e-post vi sender.

Blokkering og sletting av informasjonskapsler

De fleste nettlesere lar deg nekte å godta informasjonskapsler. For eksempel:

  • Internet Explorer – for å nekte alle cookies, klikk på “Verktøy”, “Internett-alternativer”, “Personvern”, og velg “Blokker alle cookies” ved hjelp av skyvevelgeren
  • Firefox – for å blokkere alle cookies klikker du på “Verktøy”, “Valg” og fjerner merket “Godta informasjonskapsler fra nettsteder” i “Personvern” -boksen, eller velg “Slett private data” hvis du vil slette alle informasjonskapsler.
  • Chrome – klikk på Chrome-menyen i verktøylinjen, klikk på “innstillinger”, klikk på “avanserte innstillinger”, velg “Personvern” -delen, klikk deretter på “Innholdsinnstillinger” -knappen og velg enten blokkere eller slette etter behov.

 

Blokkering eller sletting av alle informasjonskapsler vil imidlertid ha en negativ innvirkning på brukervennligheten på mange nettsteder.